Hägergruppen


Hägergruppen vänder sig till dig med psykisk funktionsnedsättning och erbjuder meningsfull sysselsättning och arbetsträning, anpassad för just dig. Målet för vår verksamhet är att stärka dina egna resurser för återhämtning. För att gå på Hägergruppen krävs ett biståndsbeslut.
Läs våra kvalitétsgarantier.

I Hägergruppens verkstad finns möjlighet till olika former av skapande. Du kan sy, sticka, göra keramik, baka, laga mat, tova ull, teckna, måla, med mera.
Det finns möjlighet till datoranvändning med viss handledning.
Hägergruppen samarbetar med olika företag. Det finns arbetsuppgifter med varierande svårighetsgrad: Från mycket enkla monteringsarbeten till mer komplicerade processer. Vi gör utflykter ungefär en gång i månaden.

VÄLKOMMEN IN I VÅR BUTIK

Vi arbetar inom olika hantverksområden:
Våra produkter säljs förutom i den egna affären, även på Störtloppsvägen 40 i Droppen/Brukets lokal. Vi deltar även på marknader inför påsk och jul vid stadsdelsförvaltningen i Telefonplan.

Personalsammansättning:
Hägergruppen drivs av en legitimerad arbetsterapeut och en behandlingsassistent. Personalen har utbildning i socialpsykiatri, socialpedagogik och specialkompetens inom olika hantverk och data/grafisk formgivning.